Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HÓDÍTÓ ÚJ GENERÁCIÓ

HÓDÍTÓ ÚJ GENERÁCIÓ

Az Intel új 12. generációs processzorai itt vannak és frissültek velük konfigurációink, valamint a GTX 1650 és 1660/S GPU reneszánszát éli!

(Lentebb görgetve találod a konfigurációkat!)

INTEL CORE 12. GENERÁCIÓ, KONFIGURÁCIÓBAN NÁLUNK ELSŐKÉNT!

Mindig izgalmas történés a generáció váltás, hiszen új árak képződnek a piacon, ami az utóbbi évek után valljuk be, de jó lenne ha csökkennének. Úgy látjuk 2022 a kezdete, hogy újra asztali számítógépbe fektessen az ember! RADIUM PC-kben már elérhetőek az Intel 12. generációis processzorai, nevezetesen a 12400F,12600K,12700K és a 12900K varriánsai. Az XT széria áttér a 12.generációra, itt leváltásra kerülnek az előző processzorok. Nevezetesen a mindenki által kedvelt RADIUM Ghost XT-ben pedig választható az i5 12400F processzor! Tapasztalataink meggyőztek az új CPU-k teljesítményéről és mivel új jövevények, ezért csökkentett áron kerülnek bele kiválasztott konfigurációdba!

MI FRISSÜLT MÉG?

A processzorokon kívül visszatértek a belépő gamer videókártyák a konfigurációkban. GTX 1650 és 1660/S típusvariánsokat már megvásárolhatjátok kizárólag a RADIUM GT és RADIUM XT szériákban.
Új házat, kasznit, vasat (ki hogy hívja) kaptak az XT PC-k! Kolink Observatory helyett az alap értelmezett a FSP CMT212 ARGB (fekete) burkolat lett. Természetesen ízlésednek megfelelően változtathatod miylen gépházba kerüljön a komponensválogatás amivel biztosan megnöveled teljesítményedet legyen szó gamingről, vagy irodai produktivitásról!