Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RADIUM EVO UPGRADE Garancia

RADIUM EVO UPGRADE Garancia Minden egyes Radium PC mellé a széria álltal meghatározott hónapra szóló, úgynevezett EVO UPGRADE garanciát is biztosítunk, -mindezt természetesen a hagyományos jótálláson túl!

De mi is az az EVO UPGRADE Garancia?
 

Amennyiben nincs megelégedve számítógépének teljesítményével a széria álltal meghatározott hónapon belül kérheti bármely alkatrész cseréjét, mindössze az alkatrészek közötti árkülönbözetet kell kifizetnie, a munkadíj nem kerül felszámításra. Tehát kérem, ez a gyakorlatban egészen pontosan azt jelenti, hogy az EVO UPGRADE garancia fennálló aktualitása közben, bármikor lesz lehetősége a friss Radium PC tulajdonosoknak magasabb kategóriába eső asztali számítógépre váltani, vagy csupán csak saját szájíz szerint erősebb komponensekkel felturbózni a már meglévő Radium PC-t. Legyen szó kinőtt komponensről vagy komplett PC-ről, mi 100%-os, eredeti vételáron beszámítjuk a megunt darabot, majd természetesen térítésmentesen, szervízdíj felszámolása nélkül, ki is cseréljük az újra. Nincs turpisság, nincs ámítás, az EVO UPGRADE Garanaciát igénybe venni kívánó ügyfeleinknek, mindösszesen csak a két komponens vagy akár a két PC közötti különbözetet kell megtéríteni. (Aktuális PC ajánlataink a képre kattintva tekinthetők meg!)

És, hogy mindez hogyan is néz majd ki a gyakorlatban?

Vegyük a legalapvetőbb, legkézenfekvőbb példát. Tegyük fel van egy Radium PC-nk. A konfiguráció tartalmaz egy Geforce GTX 1660 6GB videókártyát. Amennyiben úgy érezzük, hogy kinőttük, és szeretnénk egy Geforce RTX 2070 SUPER videókártyát, akkor itt jön képbe a Radium EVO UPGRADE Garancia: Ugyanis fogjuk az elunt RADIUM PC-t és a garancia értelmében behozva a Radium.hu-hoz, teljes áron beszámítattjuk a komponenst. Megunt konfigurációnkat/komponensünket leadva pedig nem kell szórakoznunk a gyűjtögetéssel vagy az esetleges áron alul történő másodkézbe adáson, hanem mi beszámítjuk azt. A különbözet ellenében már haza is vihetjük. Egyszerű, ugye? Nincs humpug, nincs apróbetűs rész, a történet valóban ennyire tükörsima és abszolút közérthető. Úgyhogy EVO UPGRADE GARANCIÁRA fel!

 

FIGYELEM! AZ EVO UPGRADE GARANCIA CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A RADIUM.HU-NÁL VÁSÁROLT KONFIGURÁCIÓKRA VONATKOZIK; AMENNYIBEN PEDIG VÁSÁRLÓINK IGÉNYT TARTANAK E GARANCIÁRA, ÚGY AZT AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTOTT IDŐSZAKON BELÜL ÉRVÉNYBE KELL LÉPTETNI! 

 

FONTOS!!! A GARANCIÁLIS FELTÉTELEKNEK MEGFELELŐEN A KONFIGURÁCIÓ MEGBONTÁSA GARANCIA ELVESZTÉSÉVEL JÁR, ÍGY A CSERÉT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A RADIUM SZERVIZE VÉGEZHETI EL. MINDEN EGYÉB ESETBEN A GARANCIÁLIS FELTÉTEKBEN LEÍRTAK ÉRVÉNYESEK