Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KONFIGURÁCIÓ UPDATE!

2021. 06. 30. 00:00:00

Konfiguráció frissítés elvégezve. Visszatérhetett a mindenki által kedvelt GTX 1660 SUPER!  

Mi változott?

Sikerült optimalizálni a konfigurációk árat ebben a kiszámíthatatlan VGA helyzetben, új valamint jól bevált alaplapokkal szélesedett a palettánk:

•    Az ASROCK H510 és B560-as PRO szériákat visszavezettük az alapértelmezett konfigurációkba, hogy még jobb árat kapjanak azok a GT és XT kategóriás számítógépeink!
•    Sok megkeresés érkezik az ASUS ROG GAMER termékcsaládra, ezért a GAMING BRAND szériánkban újra kreáltuk azon konfigurációkat, melyek a felső kategóriáit képviselik ezeknek a gépeknek. Plusz, a TUF termékcsalád is újra elérhető lett! 
•    A Business kategóriában immáron rendelhetőek az AMD RYZEN 4650G és 4750G bivalyerős processzoraival szerelt RADIUM PC-k, melyek igazán helytállóak egy erősebb munkaterületen lévő felhasználásra.

VGA Frontvonal:
•    Megérkeztek az nVidia újdonságai a 3070Ti és 3080Ti videókártyák, melyek megtalálhatóak a RADIUM asztali számítógépeiben. Az árakat lenyestük, így érdemes most vásárolni ezekből a RADIUM PC -kből!
•    Természetesen, ahogy ez nálunk lenni szokott, júliusi hónapban is akciókkal kedveskedünk a leendő és már meglévő ügyfeleinknek.

Jó böngészést kívánunk!