RADIUM FIGHTER GT - INTEL 9. generációs

RADIUM FIGHTER GT - INTEL 9. generációs

RADIUM BATTLE GT-R PLUSZ - INTEL 9. generációs

RADIUM BATTLE GT-R PLUSZ - INTEL 9. generációs

RADIUM BATTLE GT - INTEL 9. generációs

AJÁNDÉK LENOVO LEGION M200 RGB GAMING EGÉR
189 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
RADPC_BATTLE_GT
[KÉP HELYE] Processzor (PC) Intel Core i5-9400f
[KÉP HELYE] Hűtő ventilátor (PC) Gyári
[KÉP HELYE] Alaplap (PC) Asus Prime H310M-K
[KÉP HELYE] Memória (PC) 8GB DDR4 3000Mhz
[KÉP HELYE] Videókártya (PC) nVidia Geforce GTX 1650 4GB GDDR5
[KÉP HELYE] SSD (PC) Kingston UV500 120GB
[KÉP HELYE] Merevlemez (PC) Toshiba 1TB 7200RPM 32MB Cache P300
[KÉP HELYE] Tápegység (PC) Kolink 500W 80 Bronz Modular
[KÉP HELYE] Optikai meghajtó (PC) nincs
[KÉP HELYE] Operációs rendszer Nincs
[KÉP HELYE] Számítógép házak Kolink Aviator M RGB
[KÉP HELYE] Jótállás (PC) 2 év garancia
[KÉP HELYE] Elérhetőség (PC) 5 napon belül
[KÉP HELYE] Gyártó Radium
 

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb konstrukciót!

Tartalom betöltése...
                                                
   

RADIUM PC-INK SIKERTÖRTÉNETEI

Mindennemű pimasz és harsány öntömjénezést nélkülözve állíthatjuk, hogy a Radium saját tervezésű konfigurációi, bizony egyre szélesebb rétegben nyernek maguknak bizalmat. Ennek elsődleges ékes bizonyítéka, nyilvánvalóan a PC-inket ért nyilvános elismerésekben keresendő, ugyanis az OtherWorld média és a Gamestar magazin pozitív kritikáin felül, konfigurációink több ízben bizonyítottak már nagyközönség előtt is. Ennek apropóján bátorkodtunk csokorba szedni, portfóliónk legrelevánsabb momentumait.

PC vs. Konzol: Egy hallhatatlan dilemma, amelyben még soha nem született valódi ítélet.
Ezúttal a Proharver tesztelte le Radium Thunder XT PC-nket. A részletes tesztet a képre kattintva olvashatod!
Gaming pécé 2 konzol áráért? Mit tudnak a mai középkategóriás pécék? Az Otherworld videójáért kattints a képre!
Radium Ghost GT-R Plusz PC - belevaló gamer PC egyszerűen, sítlusosan. Kattints és olvasd el a GameStar tesztjét!
GameNight rendezvényén egyik legnépszerűbb PC-nket, a 2.0-ás Radium Aurora GT-t fődíjként sorsolták ki. A Radium PC_k a másvilágon is megállták a helyüket. Az OtherWorld bemmutatását itt találod. Radium Gamer Számítógépeink remekül szerepeltek a GameStart által rendezett GameNight-on is! Július elején került megrendezésre az OtherWorld által megálmodott és megteremtett ötödik élménytábor.
Májusban került megrendezésre a harmadik OtherWorld közönségtalálkozó melyen mi is tiszteletünket tettük. Radium THUNDER GT számítógépek becsülettel helytálltak Kecskeméten is a Real Gamers rendezvényén! Ilyen egy komplett, felsőkategóriás PC - a GameStar magazinnál járt a Radium Champion XT. RADIUM CHAMPION XT teszt - élet 60 fps felett
Radium STORM XT OC gamer PC -nkről bemutatót készített a GameStar. A Prohardver Radium REACTOR XT asztali géünkről készített egy tesztet. Radium Spirit GT - 8 generációs gépünk szintén górcső alá került Paplovag által.

Garancia:
24 hónap teljes körű garancia

Speciális RADIUM+ garancia:

A Radium.hu-nál vásárolt RADIUM asztali számítógépekre 24 hónap jótállást biztosítunk. A termék a szaküzletünkbe való eljuttatása (személyes vagy csomagfutár) a vásárlót terheli. Ez a fajta jótállás 2 éves ajándék tuning-garanciát is tartalmaz (amennyiben tuning közben hibásodik meg valamelyik komponens, úgy azt garanciálisan cseréljük) és amennyiben nem elégedett az asztali számítógépével, úgy azt 14 napon belül visszaküldheti hozzánk!

FONTOS:

Garanciális feltételek:
- A számítógép fizikai sérülése garancia elvesztésével jár
- A számítógép garancia zárjegye (kék matrica) eltávolítása és a számítógép felnyítása garancia vesztést eredményez.
- A számítógép nem rendeltetés szerű használatából eredő meghibásodás

Garanciális feltételeken kívüli esetek:
- A számítógép szoftveres problémája
- Keletkezett esztétikai hiba
- Tűz és folyadék kár

A nálunk vásárolt RADIUM asztali számítógépek garanciális feltételeken kívül eső és garanciális időn túli javítás kölcségeivel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen.

Minőségbiztosítás:
Minden általunk eladott nagy teljesítményű RADIUM PC-t megfelelően át kell vizsgálni az eladás előtt a stabilitási problémák kiszűrése miatt, ami szintén egy komoly tényező. Sokan nem számolnak a házi barkácsolás során a későbbiekben gyakran előforduló kompatibilitási problémákkal sem, ez viszont komoly hátrányt okozhat! Technikusaink precízen letesztelik az általunk eladott RADIUM PC-ket és számos stressztesztnek vetik alá, hogy elemezzék a processzor, a memória, a grafikus kártyák, a merevlemez és a további komponensek stabilitását. Miután az Ön új RADIUM PC-je levizsgázik tesztjeinken, egy utolsó teljeskörű ellenőrzés után kaphatja meg a RADIUM.HU megbízható PC minősítést!Speciális Evolution Upgrade garancia Ez a garancia lehetőve teszi a már megvásárolt konfiguráció módosítását a vásárlástól számított 6 hónapon belül. Ha nincs megelégedve számítógépe teljesítményével és nagyobb processzort vagy videókártyát szeretne munkadíj kifizetése nélkül, a korábbi alkatrész teljes áron való beszámítása mellett kérheti a szóban forgó alkatrész cseréjét. Konkrét példa erre, ha egy GTX 750Ti 2GB-os videókártyát cserélne egy Radeon R9 380 4GB-osra a követekzőképpen történne a csere: A GTX 750Ti 2GB jelenlegi ára 37.500.-Ft, valamint az R9 380 4GB ára 68.000.-Ft. Ebből adódóan csak a két kártya különbözetét, azaz 30.500.-Ft-ot kell kifizetnie. Ritkábban előfordulhat az is, hogy valamilyen oknál fogva nagyobb teljesítményű alkatrész helyett kisebbett szeretne. Természetesen erre is van lehetőség, hasonló módon. Mi beszámítjuk a jobb, drágább alkatrészt, beszereljük az olcsóbbat, és Ön visszakapja a különbözetet. A vásárlástól számított 6 hónapon belül mindenképpen meg tudjuk oldani az ilyen cseréket, bővítéseket, de akkor se csüggedjen ha későn gondolta végig ezt az ajánlatot, ugyanis a 6 hónapon túlmenően egyéni elbírálás után szintén biztosítunk lehetőséget az Evolution Uppgrade garancia kihasználására

Gyakran Ismételt Kérdések
Habár ügyfélszolgálatunk és szervizes munkatársaink, mindig készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére, azért megannyi olyan probléma tud árnyékot vetni az otthoni felhasználás adta örömöknek, amelyek esetében nincs mindig feltétlenül szükség külső beavatkozásra. Egy kis tájékozottsággal és odafigyeléssel, a legaljasabbnak tűnő problémák is könnyedén orvosolhatók, akár házilag is. Ez a bejegyzés igyekszik választ adni gyakran felmerülő problémákra, amik a gép első indításánál jelentkezhetnek.NEM AD KÉPET!
A problémának lehet az oka a videokártya, vagy a gép hibás működése, de van egy más, sokkal könnyebben megoldható probléma. Vásárlóink gyakran a másik portba (az integált kártyáéba) dugják a VGA kábelt, annak ellenére, hogy a gépükben van videokártya. Ilyenkor a gép nem ad képet, egészen addig, amíg amásik portba nem dugjuk a csatlakozót.


NEM TUDOM CSATLAKOZTATNI A MONITORT
A jelenleg forgalomban lévő videokártyákon már csak digitális DVI-D, HDMI és DisplayPort található, analóg VGA (D-SUB15) vagy DVI-I már nincs. Amennyiben ha az Ön monitora csupán analóg csatlakozóval rendelkezik, abban az esetben egy HDMI-VGA átalakítót ajánlott beszerezni. Ez az eszköz bármelyik műszaki nagyáruházban elérhető, és pár ezer forintos tétel.

NE BONTSA KI!
A RadiumGarancia megtartása érdekében, ha valami probléma adódik a géppel, a javítását kérjük bízza ránk. A fentebbi problémákon kívül más, a vevő által nem megoldható gond adódik, azt a Radium szervizesei oldják meg, a gépek adatlapján leírt garancia-ismertető szerint. Amennyiben a gépház hátulján lévő, kék Garancia Matricát leszedi, belenyúl a gépbe, majd a matricát visszaragasztja, a gép elveszíti a rá kapott garanciát. Mivel a matrica elvágása, lehúzása nyomot hagy a gépen, így látjuk, ha azt leszedték. Kérjük legyenek türelemmel, ha probléma adódik.


TÁPOT NEKI!
Mivel a számítástechnikai eszközök nagy százalékához szükség van éltető energiára, így a RadiumPC-k sem bírják áram nélkül a munkát. A dobozban mellékeljük az ehhez szükséges tápkábelt, amit a gépek hátuljának alsó (kivétel a V3X ház, ahol felső) részén lévő tápba kell bedugni. Ezzel kapcsolatban jegyeznénk meg, hogy az esetek 99%-ában úgy küldjük ki a gépet, hogy a táp BE van kapcsolva, de volt már olyan, hogy kikapcsolt állapotban ment ki egy PC. Az indítás előtt nézzék meg, hogy milyen állásban van a kis kapcsoló.

Tudtad, hogy 0% THM-es akciós hitellel is vehetsz RADIUM GAMER PC-t? Íratkozz fel a legfrissebb zártkörű ajánlatainkért!

Emlékeztessen később

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.